Bérlési feltételek

Hogyan bérelhetsz ruhát tőlünk?

  • Aktuálisan kölcsönözhető ruháinkat a KISMAMA RUHÁK, NŐI RUHÁK és GYERMEKRUHÁK menüpontban találod. (Az egyes menüpontok legyenek linkelve, tehát legyen kattintható minden név: kismama ruhák stb.)
  • A kiválasztott ruhára kattintva, add meg az ott lévő kérdésekre a válaszokat (bérlés helyszíne, bérlés kezdete, bérlés vége), majd erősítsd meg foglalásodat a LEFOGLALOM gombra kattintva.
  • A kiválasztott ruhát a foglaló befizetésével tudod foglalásban tartani az adott időpontig. A foglalás összege a ruha bérlésének 1 napi díja.
  • A foglalást telefonon (+3620241 3736) egyeztetve, interneten keresztül átutalással és személyesen (StudioLightroom 1047 Bp., Károlyi István u. 10. 3-as ép II. emelet) is intézheted.
  • Ha szükséged van a fotózás előtt próbára, arra kérünk, egyeztess időpontot velünk telefonon. A ruha nevére és a bérlés pontos dátumára is szükség lesz.
  • Amennyiben a választott ruhát nem a stúdiónkban (StudioLightroom), hanem külső helyszínen szeretnéd viselni, a bérleti díjon kívül ruhánként 15-25.000 Ft kaucióval kell készülnöd. A foglaló fizetésekor szerződésben állapodunk meg, amelyben szerepel a ruha neve, a foglalás megkezdésének időpontja és lejárata. Helyszíni bérlés esetén utóbbira nincs szükség.
  • Érdemes fotózás előtt legalább 1-2 héttel kiválasztani,majd lefoglalni a tetszőleges ruhát, hogy azok biztosan rendelkezésre álljanak az adott időpontban.
Ha bármilyen kérdésed van még a bérléssel kapcsolatban, keress minket bizalommal alábbi elérhetőségeink egyikén:

Telefon: +36 20 381 2320
E-mail: lightroomruhaberles@gmail.com

Ismerd meg a Studio Lightroom fotóstúdiót!

Gondoltunk egy nagyot és 2013-ban életre hívtuk szeretett fotós helyszínünket, a Studio Lightroom-ot, amely nagy örömünkre már számos fotózásnak, eseménynek és forgatásnak adott otthont.

5 teremmel büszkélkedhetünk, amelyeket folyamatosan évszakhoz illően dekorálunk a legmagasabb minőséget képviselve. Termeinkben különböző színvilágot és stílust fedezhetsz fel, amelyekbe maximálisan beleillenek az általunk kínált ruha kollekciók. Gondosan válogattunk ki minden egyes darabot, hogy a termek különleges és egyedi hangulatához, biztosan megtaláld a legmegfelelőbb ruhát.

Szeretettel várunk!