Catherine

6 000 Ft10 000 Ft

Név: Catherine

Leírás: Fényes, selyemszerű kismama ruha, szoknyarész elől pocakon szétválik, de összehúzva is használható. Könnyen lebbenthető anyagánál fogva kinti fotózásokhoz is jól mutat. Pánt nélküli melltartó ajánlott hozzá. Bézs, kék és piros színben is bérelhető

Méret: M-XL

Helyben bérelve: 6.000 Ft

Külső helyszínen: 10.000 Ft Kaució: 15.000 Ft

Érdeklődés:
E-mail: lightroomruhaberles@gmail.com
Telefon: +36 20 381 2320

Fontos információk a bérlésről:

  • Ruháinkat személyesen a Studio Lightroom helyszínén (1047 Budapest, Károlyi István u. 10., 3-as épület II. emelet) tudod megtekinteni, illetve kibérelni.
  • A honlapunk arra szolgál, hogy előzetesen kiválaszd a listából, melyikre tartasz igényt, és jelezd felénk a foglalási szándékod a kiválasztott napra.
  • A ruhákat használhatod a Studio Lightroom termeiben és bárhol máshol is külső helyszíneken.

- Azonban azt érdemes tudnod, hogy ha nálunk zajlik a fotózás (Studio Lightroom), a mi termeinkben, a bérelt ruhát egy kedvezményesebb áron kaphatod meg és még kauciót sem kell fizetned. ;)
- Külső helyszín esetén személyesen tudod átvenni és visszahozni a ruhát, postaküldésre nincs lehetőség és ez esetben kaució fizetése szükséges.

Törlés

Dátum törlése

Cikkszám: N/A Kategória: Product ID: 1829
Rólunk

Ismerd meg a Studio Lightroom fotóstúdiót!

Gondoltunk egy nagyot és 2013-ban életre hívtuk szeretett fotós helyszínünket, a Studio Lightroom-ot, amely nagy örömünkre már számos fotózásnak, eseménynek és forgatásnak adott otthont.

5 teremmel büszkélkedhetünk, amelyeket folyamatosan évszakhoz illően dekorálunk a legmagasabb minőséget képviselve. Termeinkben különböző színvilágot és stílust fedezhetsz fel, amelyekbe maximálisan beleillenek az általunk kínált ruha kollekciók. Gondosan válogattunk ki minden egyes darabot, hogy a termek különleges és egyedi hangulatához, biztosan megtaláld a legmegfelelőbb ruhát.

Szeretettel várunk!