Alison

6 000 Ft10 000 Ft

Név: Alison

Leírás: Ujjatlan, elasztikus anyagú hosszú ruha rakott szoknya résszel.

Méret: S-M

Helyben bérelve: 6.000 Ft

Külső helyszínen: 10.000 Ft  Kaució: 15.000 Ft

 

Érdeklődés:
E-mail: lightroomruhaberles@gmail.com
Telefon: +36 20 381 2320

Fontos információk a bérlésről:

  • Ruháinkat személyesen a Studio Lightroom helyszínén (1047 Budapest, Károlyi István u. 10., 3-as épület II. emelet) tudod megtekinteni, illetve kibérelni.
  • A honlapunk arra szolgál, hogy előzetesen kiválaszd a listából, melyikre tartasz igényt, és jelezd felénk a foglalási szándékod a kiválasztott napra.
  • A ruhákat használhatod a Studio Lightroom termeiben és bárhol máshol is külső helyszíneken.

- Azonban azt érdemes tudnod, hogy ha nálunk zajlik a fotózás (Studio Lightroom), a mi termeinkben, a bérelt ruhát egy kedvezményesebb áron kaphatod meg és még kauciót sem kell fizetned. ;)
- Külső helyszín esetén személyesen tudod átvenni és visszahozni a ruhát, postaküldésre nincs lehetőség és ez esetben kaució fizetése szükséges.

Törlés

Dátum törlése

Cikkszám: N/A Kategória: Product ID: 2094
Rólunk

Ismerd meg a Studio Lightroom fotóstúdiót!

Gondoltunk egy nagyot és 2013-ban életre hívtuk szeretett fotós helyszínünket, a Studio Lightroom-ot, amely nagy örömünkre már számos fotózásnak, eseménynek és forgatásnak adott otthont.

5 teremmel büszkélkedhetünk, amelyeket folyamatosan évszakhoz illően dekorálunk a legmagasabb minőséget képviselve. Termeinkben különböző színvilágot és stílust fedezhetsz fel, amelyekbe maximálisan beleillenek az általunk kínált ruha kollekciók. Gondosan válogattunk ki minden egyes darabot, hogy a termek különleges és egyedi hangulatához, biztosan megtaláld a legmegfelelőbb ruhát.

Szeretettel várunk!